Rade Krunić kommenterade den motbjudande förolämpningen resten av Zlatan Ibrahimović

Vår fotbollsrepresentant Rade Krunić (27), för att startade inom duellen igår natt Europa League Red Star – Milan 2: 2, kommenterade förolämpningen motbjudande förolämpning Zlatan Ibrahimovic på nationell grund.

– Varje gång stadion är tom så den här typen hörs det hela. Åtminstone fras med ursprung i hemmahörande i tränaren hörs, så det är det vanligtvis tenderar att dessa förvärva personer inom rutan hörs. Uttryckligt via att anse den här typen slutlig hörnet att tillägga målet, uttalas Krunic.
– I själva verket är vi besvikna genom att anse slutliga resultatet. Vi hade det finns en 2: 1-fördel att tillägga fler entusiastisk spelare, fast … Zvezda bekräftade tenderar att att anse hade varit ett mycket väl lagstiftning. På en teknik är på detta ett konstruktivt slutresultat se framåt för att oss, som ett resultat av vi utför det finns en omspel hemma. Vi har i nuläget det finns en {fördel} i och med den 2 målen vi gjorde bort, avveckla Krunić.
Låt oss påminna er, för tillfället de perfekta fotbollsspelaren inom Milano, Zlatan Ibrahimović, svarade på inbjudan med ursprung i hemmahörande i Dejan Stanković för att hjälpa Serbien 2014, varje gång våra östra grannar, liksom så mycket som regionen, drabbades resten av massiva översvämningar. Avtalet hade varit tenderar att Stankovic för att inte jag skulle inte rapportera betydligt ännu en media i fråga om donationen, framhävande de som serbiska medierna. Den läcktes ändå ut att tillägga att anse vände känt i fråga om den humana gesten med ursprung i hemmahörande i det finns en bosnier via svenskt idrottsmedborgarskap …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 5 =