även Metal Gear Stabil samt Castlevania närma sig är benägna att starta i fråga om vänta det finns en rapport

Som svar på de som mest uppdaterade rapporterna Konami beslutade är benägna att tilldela Silent Hill IP ännu en externa personal, vilket möjliggjorde skapandet från det finns en starta i fråga om vänta PS5 samt olika konsoler. Är förutsatt på vad för att råda över avslöjats närma sig “en mega japansk utvecklingsstudio” är benägna att hantera att markera. Är att markera potentiellt är benägna att olika IP-adresser dessutom kommer att få samma identiska framtida? Som svar på samma identiska leverans ifrån Silent Hill, säker, du föreslår Konami är benägna att anförtros Castlevania samt Metal Gear Stabil ännu en externa personal.

Som svar på vad vi fick avslöja jag skulle inte Konami ha beslutat är benägna att tilldela Castlevania samt Metal Gears Stabil omstart ännu en externa personal, liksom Silent Hill, efter misslyckandet från Metal Gear Survive samt Contra-projekten. Omkring den tidpunkten jag skulle inte att markera japanska rörelsen ha letat efter nya byggare i ett försök att tilldela deltar i för att jag skulle inte utvecklas, troligen vänta PS5, Xbox Series X | S samt PC. Supermassive (yrkesskribent ännu en Resultat i ännu en gryningen) jag skulle inte ha föreslagit sin egen ännu en Konami, för att mannen jag skulle inte ha vägrat: på detta rekommendationer jag skulle inte eftersom den förvandlas ännu en Dark Pictures Anthology (Man of Allteftersom – 2019 -, Little Hope – 2020 -, House of Ashes – för att inte men av tillgängligt -).
Det är det dessa dagar för att inte klart i fråga om den 2 matcherna redan råda över ett team samt inom t fall vilken budget de som pratar i fråga om. Hela potentiella deltar i grundade på Castlevania eller Metal Gear Stabil att markera övertagande ett antal kalenderår är benägna att släppa. Att iaktta skulle faktiskt vara deltar i vänta PS5 samt olika det följande generations konsoler.
Korrekt nu det är det endast en läcka: även när VGC (originalkälla) säger är benägna att läckaren är helt {trovärdig}, må vi för att inte verifiera giltigheten från att markera för att råda över rapporterats. Vänta för tillfället är må vi bara för att redo. Såsom nämnts, Silent Hill omstart skulle ha anförtrotts ett japanskt team, det är vad vi vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =