Hästkapplöpning att kunna visa sig vara den primära massiva spelet inom UK för att introducerar salivtestning från förbjudna ämnena

Inom ett steg att kunna “och extra försvara människors att tillägga hästens välbefinnande att tillägga säkerhetsvänlig” utvecklar British Horseracing Authority (BHA) för tillfället ett pilotprogram att kunna bedöma med salivtestning på racedays för att det finns en en teknik titta på screening titta på kokain att tillägga några olika förbjudna ämnena.
Piloten, för att kommer att närma sig tenderar att starta genom loppet av våren, utvecklas inom samarbete i form av Professional Jockeys Association (PJA) att tillägga gagnar orala svabb att kunna ge en direkt indikation på i fråga om ämnena finns.
Tillsammans med att erbjuda omedelbara lösningar är salivtestning dessutom ganska mycket billigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =