Är du kan rädd vänta intimitet? Att anse den här typen är de som första tecknen på tenderar att du måste ha ett dilemma

Chockerande signal på att du helt enkelt fruktar intimitet.

Otillfredsställande relationer, konflikter, ofyllda behöver är kommer att bli resultaten av den oro vi påverkas av. Det är det det finns en oro vänta intimitet, dvs emotionell och därav mental grannskap vara uppmärksam på det finns en en annan individ. Å ena sidan behöver vi ha henne, dock är vi rädda vänta henne. Varför är att markera så?
Skrämmer är grannskap, mental instämma och därav ett extremt band under vilket vi är redo att vara oss själva intill vår medarbetare, nuvarande våra svagheter utan ut en oro, fritt uttrycka våra idéer och därav behöver och därav vara uppmärksam på fullo uttrycka våra väsentligen den mest gömde idéer. En hel del från oss är rädda så att erkänna oss själva våra svagheter och därav motståndare element, framför vår medarbetare dubbelt så ganska mycket.
Utan ut en öppenhet och därav flexibiliteten att peka ou t vår sårbarhet skapar vi ändå för att inte att markera exceptionella band för att ligger vara uppmärksam på vänta det finns en harmonisk och robust relation. Kvaliteten på relationer är det finns en nyckelfaktor inom ett lyckligt liv.

Individer genom användning av dåliga barndomsupplevelser påverkas av oro vänta intimitet

Mycket av dessa av barn bodde inom det finns en hushåll under vilket föräldern har varit kroppslig nuvarande å andra sidan psykiskt och därav känslomässigt oåtkomlig. Ett modigt och därav absolut band skapades för att inte mellan honom och därav barnungen, under vilket de kanske dela sina något man upplever eller känner, idéer och därav vill ha.
Barnungen kan för att inte är beroende av, nuvarande sin karaktär, uttrycka vill ha och därav idéer, vänta i alla andra fall avvisades, ignorerades eller straffades. Det finns en sådan mamma eller pappa finns inom sin värld, och därav barnungen ser ut som om för att inte tillhöra honom. Specifikt är han bara för att någon person av ytterligare, och därav det spelar ingen roll vad pojken gör är redo att pojken för att inte genomgår föräldrarnas grindar.
En individuell för att växer citerar inom det finns en sådan hushåll ivrigt efter grannskap. Del av hans karaktär är ouppfylld och därav pojken försök fylla den genom så mycket som sitt vuxna liv. Bör dock närma sig pojken omedvetet intill honom – pojken råda över experimenterat och därav skadat honom det finns en direkt – och därav saboterar på grund av detta faktum omedvetet relationer och därav driver bort individer som råda över kommit vänta intill honom.
Signal på att man är rädd vänta intimitet:

1. Du kan vara rädd tenderar att de som avgår dig

Längtade du kan efter betydligt så ganska mycket att du helt enkelt vid samma tillfälle har varit rädd så att att uppnå att markera, vänta att markera jag skulle inte innebära att du helt enkelt kan förlora att markera gång? Det är det sammanfattning hur du kan fruktan vänta intimitet fungerar. Föreställ dig ett av barn för att leker på lekplatsen. Föräldern behöver resa fastigheter och därav barnungen fungerar – å andra sidan barnungen behöver ändå avsluta kakan.
Föräldern hotar på grund av detta faktum tenderar att gå ensam fastigheter och därav lämna barnungen under vilket. Utan skuld? Det helt för att inte för ett unge. Hans mamma eller pappa hade sammanfattning gjort att markera klart tenderar att pojken för att inte kan är beroende av tenderar att personen jag skulle inte att gilla och därav sköld honom. Vilka lärdomar närma sig pojken att dra för inom framtida relationer? Barnungen bär har rädslan så att ingenting är utan tvekan och därav även personen pojken älskar oerhört är redo att lämna honom varje gång för att på något sätt.
Således är sådana folk undermedvetet rädda så att ansluta sig vara uppmärksam på det finns en medarbetare och därav proteen ctiva sig därför i opposition att överdriven värk i fråga om pojken faktiskt avgår dem. I fråga om ett förhållande har fått allvarligt har fått man rädd och därav flyr – det är det högre för att försvinna än tenderar att vara vistelser.

2. Du ha behov av känslomässigt otillgängliga följeslagare

Även borde du vill ha intimitet är du kan rädd vänta att markera. För att medvetslöst säkerhetshöjning välj du kan följeslagare för att du inte förgäves vara mottagliga för komma vänta intill genom användning av – känslomässigt otillgängliga herrar för att för att inte förstår hur de som ska fungera inom ett fusk, är själviska, känslomässigt instabila genom användning av brist på förmåga tenderar att erkänna problemet.
Kommer du att kunna för att inte vara känslomässigt tvinnat upp vara uppmärksam på sådana killar, och därav även borde du önskade att, jag skulle inte de som för att inte låta dig. Det är det det finns en “inkomst” vänta varje parter.

3. Gör alla dina vanor gentemot olika är inkonsekvent

Låt oss vi säger att tenderar att du måste ha hittat det finns en medarbetare som kan trög vara uppmärksam på dig. Du kommer börjar till är beroende av honom och därav inom ett svagare andra berättar du kan vänta honom betydligt ganska mycket för privat och därav intimt (vara uppmärksam på instans att du helt enkelt växte till misshandlad, hade det finns en smärtsam barndom eller att man är rädd vänta ett förhållande). Den den här typen saken är så personlig så att du kan du kan vara rädd som ett resultat av du måste ha tagit ett steg i opposition att tenderar att konstruera ett extremt band och därav intimitet.
Genom de som nästa de gånger närma sig du kan på grund av detta faktum att dra för dig igen vara uppmärksam på gör allt du skal och därav “andas” denna skräck. Genom ett par dagar är redo att det finns en kompisändringar för att inte höra i fråga om dig, du kan övertagande för att inte citerar telefonen, du kan svarar för att inte på meddelanden – du kan vara sin helhelt simpelt inom din säkra zon.

4, du det finns en perfektionist

Måste du vara utmärkt, ha det hela genom kontroll, agera ofelbart och därav utmärkt framför olika. Du kommer tål för att inte tenderar att göra felet framför olika. På detta karaktärsdrag härrör i sanningen med ursprung i hemmahörande i oro. Du kan vara rädd tenderar att olika närma sig tenderar att undersöka din svag punkt och därav för att använda sig av den i opposition att dig, de kommer sarga dig.
Du kan vara rädd vänta dina motståndare element sedan du associerar dina handlingar genom användning av gör allt du eget värde – i fråga om du inte förgäves är idealisk är du inte förgäves ens värdig kärlek.
För att av barn försökte du kan vara utmärkt inom det finns en föräldrars slumra, bara för att så att säkra hans kärlek; å andra sidan du måste ha aldrig varit så utmärkt tenderar att ge den den tillgivenhet och därav grannskap du kan längtat efter. Som ett alternativ avvisade de som dig vänta dina gärningar – och det är det sammanfattning vad du kan vara rädd vänta är faktiskt; borde du utställning din svag punkt närma sig olika tenderar att avvisa dig.

5. Du kommer försöker ut för att det finns en självständig, stark en flicka för att råda över det hela löst inom sitt liv

Det framstå som i fråga om du inte förgäves behöver någon person, du kan skulle vara självständig och därav du kan vara så självständig för att uppnåelig. Det är det efter alla inget felaktig på att markera, så länge du kan ändå är redo att be i fråga om och därav leverera emot hjälpreda, och därav du inser dig för att inte dålig och därav inkompetent.
Man bör vara kompetent, å andra sidan vid samma tillfälle bör man vara kapabel till förlita sig på familjemedlemmar – resp. att markera bör ha relationer för att att konstruera på säkerhetsvänlig och därav hjälp. Genom användning av sitt 100% opartisk upprätthåller folk som kan vara vänta opartisk maximal frihet, vilket paradoxalt nog sig med ursprung i hemmahörande i tenderar att skulle vilja förlita sig på sin medarbetare och därav hans hjälpreda.
Ungefär första anblicken ser ut som om för att skapas på på detta metod inspirerande och därav robust, å andra sidan det är det enbart en glitter för att de som maskerar sin oro vänta ett intimt band genom användning av det finns en en annan individ. Även när de som falska ha löst det hela, jag vet att de som vad de som behöver och därav vart de som ska, å andra sidan inom sanningen lockar de helt enkelt ögat med ursprung i hemmahörande i att markera verkliga problemet inom det finns en en annan riktning.

6. Du det finns en arbetsnarkoman, du kan har fått för att inte besatt, du kan du föreslår hela tiden betydligt

Den förr syftet kan också vara relaterad vara uppmärksam på arbetsnarkoman, dvs nedsänkning inom arbetet, eller den ständiga fyllningen från fritid genom användning av antal . Individer genom användning av oro vänta intimitet och därav brist på förmåga tenderar att att skapa det finns en säker och därav intim relation, poppar ögat någon person annanstans. Det finns att kontinuerligt upptagna och därav upptagna, bara för att för att det är de som för att inte behöver vara genom användning av sig själva och därav möta ett verkligt svårigheten.
Tenderar att vara upptagen betyder att ta till flykten med ursprung i hemmahörande i något man upplever eller känner för att vi på inga villkor behöver möta. Såväl som är att markera ett fantastiskt metod tenderar att hålla sig borta från det finns en intim relation – du kan vara att kontinuerligt upptagen, du måste ha ändå ett hektiskt schema. Du kommer falska hantera med din vänstra back, å andra sidan du kan vara i sanningen förklädd så att du kan vara rädd så att adressförbindelse dig .

7. Du kan vara allmänt känd som en individuell för att hela tiden är positiv och därav på gott sinnelag

I fråga om de säger att i fråga om dig att du är en positiv individ för att för att inte närma sig att avbryta något, gratulera – du kan utför din teater utmärkt. Jag säger för att inte tenderar att vi bör gråta på allas axlar och därav klaga på har varit vi ifrån, å andra sidan tenderar att falska vara det finns en superkvinna som kan vara extremt extraordinärt positiv inte för inte inte utan skäl sin helhelt hälsosamt.
Speciellt i fråga om det är det genom alla de omständigheter – gör allt du förhållande är genom, å andra sidan du kan ler i grannskapet och därav bland kamrater, övertyga dem i fråga om att du helt enkelt mår fin och därav intar tenderar att betydligt optimistisk närma sig ut ur var negativ sakläge.
Överdriven optimism det är det ändå irriterande – du kan utställning för att inte din mänskliga, sårbara facet och därav det helt för att inte det som får riktiga kamrater. Bör på detta är sammanfattning vad folk genom användning av oro vänta intimitet behöver ha. Att köra för dig tenderar att falska att man är okej är bara så där tekniker så att täcka de som inslag från din karaktär som kan vara sårbara.

8. Du kommer jag vet att det exakta vad du förväntar dej från din medarbetare, å andra sidan inte en kotte är redo att att tillfredsställa dina efterfrågan

I fråga om jag brukade vara tvungen tenderar att träna ut kvinnorna omkring mig för att råda över det finns en noggrant en bild från den perfekta partnern och på inga villkor ens lyssnar olika, jag skulle inte jag för att inte komma resultat i. Du kommer jag vet att – Specifikt är han fin och därav omtänksam, å andra sidan pojken hoppade för att inte genom gnistan, jag vill ha tenderar att alla de herrar har varit för att du kan (i fråga om de som till slut stöter till minst en anständig man)?
Gör inget felet – jag säger det helt för att inte tenderar att vi bör för att hoppa för efter den primära för att erbjuda, å andra sidan att hålla sig ungefär den orealistiska tanken i fråga om det finns en man, genom användning av det finns en anständig och därav omtänksam korrekt genom näsan, är nonsens.
Att anse härrör med ursprung i hemmahörande i knapphet på modig tenderar att att skapa en verklig relation under vilket vi är redo att visa vår sårbarhet. Vi alla vet att tenderar att vår drömpartner aldrig skulle vara riktig, vi kommer inte att göra för att hitta honom och därav från den skälen vi oss omedvetet med ursprung i hemmahörande i ett intimt förhållande.

Ingenting vandrar förlorat

Förhållandena är bara för att svåra i fråga om vi har genom användning av oss ​​den olösta bördan från barndomen. Oro vänta intimitet är troligen en av de som mest vanliga frågorna, för att en mängd från oss fruktar.
Att förstå tenderar att det finns en mamma eller pappa för att inte råda över gett oss så ganska mycket kärlek för att vi skulle vilja är vänta smärtsamt – men dessutom nödvändigt tenderar att förlåta, övervinna vårt kämpar och därav börja dela leva ett extra harmoniskt och därav lyckligare liv. Tenderar att skapa inlärda beteendemönster, tenderar att ta reda på hur du kan man kopplar dem inom samband genom användning av förr erfarenheter är allmänt vara uppmärksam på transformation och därav induktion från nya, hälsosamma vanor.
Tenderar att att gilla egenföretagare eller en expert terapeutisk hjälpreda är det enklaste sättet tenderar att leva ett lyckligt liv utan ut en tenderar att sarga oss själva och därav olika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 12 =