Adidas råda över senast meddelat helt förbud i jämförelse med nytta från päls


Adidas råda över senast meddelat ett helt förbud i jämförelse med nytta från päls.
Även om den för att inte tillämpar päls inom sina kommande kollektioner råda över sportklädjätten blivit att iaktta 1500: e kläd- / skoföretaget för att förflyttar via inom M&S och därav Next för att det finns en Fur Free Retailer.
Frank Henke, senior vice president, stabilitet hos Adidas, nämnde tenderar att firman driver fråga stabilitet i hela, hela områden.
Större än ett dussin EU-länder införde inte för länge sedan pälsdjursförbud, tillsammans med Norge, Belgien och därav Nederländerna, och därav UK stängde den slutlig pälsgården 2003 på grymma grunder. Importen återstår att vara laglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 12 =