Agnellis drömplan har fått Ronaldos efterträdare

Juventus, hela den 5:e övergångsperioden, närma sig tenderar att försök att hyresavgift Hyung-min Son gång. Koreanen utför och extra det finns en fantastisk säsong även kollektivt i form av Harry Kane är pojken Tottenhams nyckelspelare. Son, fram till nu råda över den den här typen säsongen det finns en prestation på 17 mål som även 12 assist.

Italienska medier skriver tenderar att klubben råda över beslutat tenderar att Son skulle vara efterträdaren vara uppmärksam på Cristiano Ronaldo, vars kontrakt löper ut inom juni 2022.
Så att för att samla för kommer in summa pengar vänta överföringen resten av Son råda över Juventus gjort det finns en flygplan vänta vilka ivrig spelare för att kanske vill lämna klubben. Det finns Federico Bernardeschi, Aaron Ramsey även Douglas Costa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =