PlayStation Talents presenterar sina exklusiva kalenderår 2021

PlayStation-talanger infört sin serie titlar, utvecklade inom PlayStation Talents Games Camp via assistans Lanzadera, unik vänta PS5. De som valda titlarna är Antro, Rivalia, Aurora’s Journey and the Pitiful Lackey, Luto, Welcome to Empyreum, Tekniker of Souls såväl som NeonHat. I själva verket är på detta en betydande mängd små produktioner, varav ett par är riktigt intressanta.

De som spelutveckling råda över redan börjat såväl som lanseringen närma sig är benägna att ske hela de som kommande månaderna, omkring antal tidpunkter. För att redan anges närma sig de som alla de är benägna att vara exklusiva vänta PS5.
Antro är ett pusselplattformsspel inom det finns en postapokalyptisk framtid. Spelaren kontrollerar Nittch, en ungdom i riktning bort arbetarklassen för att bör bära via ett paket ytterligare det finns en syster inom överklassen.
Auroras Journey berättar historien i fråga om Aurora såväl som hennes tur som ett sätt att för att hitta sin far för att försvann kalenderår tidigare än, efter uppfinningen från hennes dagbok.
Luto är ett berättande reseadministratörer i fråga om ångest såväl som förtvivlan inom ett av hus för att vill ut för att en anstalt.
NeonHat är ett PlayStation VR-spel för att övertagande oss är benägna att köra inom antal digital miljöer på ett ställe för att heter Nueva Berria, allteftersom vi flyr i riktning bort skyddet vänta säkert multinationella som företag.
Rivalia: Dungeon Riders är ett action-RPG genom vilket spelaren övertagande kontroll genom 4 krigare, hade varit såväl som det finns en via sina personlig expertis. Vilka risker närma sig att täcka för sig inom fängelsehålor för att genereras från förfaranden?
System of Souls ligger inom det finns en dystopisk framtid. Huvudpersonen, denna L-064N, vaknar citerar inom ett fängelset laboratorium, i riktning bort vilket pojken bör vara kapabel att fly, emellertid för att inte tidigare än pojken fick reda på vad för att hände honom.
Välkommen ytterligare EmpyreumTill sist är att anse ett partyspel genom vilket måste du städa ett lodge i riktning bort damm för att täcker golven, men dessutom i riktning bort irriterande VIP, översvämningar såväl som alla de olika katastrofer för att är redo att inträffa inom det finns en sådan omgivning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − eleven =