Messias kontrakt? Jag skrattade godis

Chefen direktör se framåt för att Bayern München Karl-Heinz Rummenigge (Karl-Heinz Rummenigge) inom dialog se framåt för att italienska “Corriere dello Sportaktiviteter “kommenterade händelsen inom europeisk fotbollsfolks, samt ett från ämnena hade varit Barcelona. Mannen uppgav inte för länge sedan är benägna att mannen det praktiskt taget” kvävdes “när som helst mannen läste skulden hos den katalanska klubben, samt för tillfället är skrattade mannen godis när som helst mannen fick reda på lära sig att en alltför stor mängd Lionel råda över kontrakt Messi (Messi).

– Vara insatt i bara för att gratulera honom, se framåt för att mannen lyckades säkra ett sådant astronomiskt kontrakt. Jag skrattade … – nämnde Rumenige.
De som spanska medierna rapporterade, låt oss påminna er i fråga om, är benägna att Messi råda över kostat Barcelona större än 500 miljoner euro genom loppet av de som mest uppdaterade 4 åren.

– Jag tycker att det finns en alltför stor mängd samt är benägna att gränsen råda över gått förlorad de som mest uppdaterade åren. Pandemin råda över bevisad oss är benägna att vi bör upptäck en extra rationell modell. Jag förvänta är benägna att vi lyckas. Jag överväga är benägna att initiativet i riktning bort 2008 som ett sätt att inleda “selleritak” hade varit fin, emellertid politiker nämnde är benägna att att anse för att inte stämmer överens genom användning av ecu lagar. eventuellt är att anse korrekt ett tag är benägna att starta i fråga om den historien, nämnde Rumenige. –

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 16 =