PS5 eller Xbox Series X ett test analyserar luftflödet

PS5 är Xbox Series X placerades genom loppet av förstoringsglaset gång, inom på detta omständigheter som ett sätt att analysera effektiviteten resten av försvinnande resten av av värmevärme att tillägga hantering resten av luftflöde. För att hitta videon under.
Det här är inte ett test tenderar att placera komma in PS5 och Xbox Series X jämförelse av temperatur och brus, bör betydligt annars: det finns en djupare titt på enkla metoder till de termiska lösningarna fungerar Sony är Microsoft.
För att använda sig av Schlieren bilder, även kallad strioskopitog Gamers Nexus-killarna den 2 det följande generationens konsoler att tillägga filmade dem genom användning av det finns en speciell lins för att gjordes som ett sätt att lyfta citerar turbulensen inom luften.
Xbox Series X är den plattform för att även har returnerat de väsentligen den mest förutsägbara summorna, som ett resultat av den antar alternativ ganska mycket på kort avstånd de resten av PC genom användning av liten formfaktor att tillägga ett avledningssystem inom skorstenstil.
Luften sugs på grund av detta faktum komma in resten av slitsarna inom konsolens nedre del, den passerar hela genom kroppen (ändå mycket mindre miljövänligt än vad för att jag skulle inte vara potentiellt, baserat på Gamers Nexus) kylning resten av komponenterna att tillägga utvisas uppåt och har en tendens tenderar att konvergera inom center.
Denna form av ett svar matcher självklart för att inte fin genom användning av det finns en positionen resten av plattformen inom trånga områden, vilket är redo att stoppa det konventionella luftning resten av fin och mysig luft och i verkligheten hamna inom baksidan som ett sätt att sugas komma in gång att tillägga därför av tillverkning ökad temperaturer.
Värmeavledningssystemet med ursprung i hemmahörande i PlayStation 5för att känt fungerar det annars: nedbrytningen av PS5 avslöjade närvaron resten av en oerhörd fläkt för att suger luft med ursprung i hemmahörande i konsolens främre ventiler, gagnar den som ett sätt att kyla element att tillägga driver ut den med ursprung i hemmahörande i ventilationsöppningarna på baksidan.
Det ser ut som om emellertid uppenbar tenderar att, i fallet med effektivitetseffekt, är denna ett svar mycket mindre förfinad än den för att antagits resten av Microsofts ingenjörer. På detta demonstreras enkannerligen resten av sanningen det flödet resten av fin och mysig luft koncentreras inom luften central del bak konsolen, vilket hålla sig borta från baksidan som ett resultat av strömförsörjning.
För att nämnts utfördes testet enbart som ett sätt att dynamiskt observera funktionen hos den 2 maskinernas avledningssystem, de konkreta slutresultat för att erhållits inom termer resten av temperaturer kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 1 =