efter utvisningen ifrån LucasFilm, avbröt actionfiguren

Dyra Dune närma sig raderade dessutom inom dess plastversion, liksom inom kött- även blodfiguren för att spelas från Gina Carano: efter uppsägning inom bagageutrymmet vänta den efteråt från LucasFilm beslutade Hasbro dessutom är benägna att avbryta produktionen frånactionfigur tjänsteman tillägnad karaktären.

Vi märkte att markera förra veckan Gina Carano avskedades från LucasFilm och avskärdes från The Mandalorian även möjlig förbättring, i form av ett strejker ifrån firman för att även har gjort en betydande mängd till debatt för: motivationen är i själva verket fakta bifogat ta sig an skådespelerskans betydligt överdrivna vanor, inom synnerhet ta sig an upprepade kommunikationer genom sociala medier för att sprider en mix av konspirationsteorier, låtsas information även de många urbana legender ta sig an hjälper vänta republikanerna.
Inom synnerhet ser ut som om halmen för att bröt kamelens rygg ha varit ett tillkännagivande genom vilket pojken drog det finns en vågad parallell mellan judarnas förintelse hela olika världskriget även detta situationen vänta Trump-anhängare. På den undring vi har i nuläget diskuterades också i samband med begreppet censur, fast situationen ser ut som om medföra olika sanktioner ur synvinkeln strategiska val som företag.
Genom loppet av dessa timmar, leksaken multinationella Hasbro även har beslutat är benägna att avbryta produktionen från actionfiguren tillägnad karaktären från Cara Dune, spelad från Gina Carano, i form av ett nytt strejker för att för att inte närma sig är benägna att utlösa dialog, göra en ersättning för är benägna att målet inom på detta instanser är är benägna att träffa karaktären rättvist än skådespelerskan , placera ihop ett par utfärdar fast för att det finns en naturlig följd från valet ifrån Disney även LucasFilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + sixteen =