San Andreas, kartan med ursprung i hemmahörande i 1907 bra med tanke på studera stadens ursprung

Professor Ishirkov, ett fan från RockStar Games-serien, önskade att tänka på sig enkla metoder till San Andreas kan vara 1907, som är cirka 80 kalenderår tidigare att GTA San Andreas. Som ett sätt att göra på detta försökte pojken tänka på sig stadens ursprung dessutom publicerade på Reddit kartan genom enkla metoder till staten San Andreas kan ha betraktat ut se framåt för att större än ett sekel eftersom den.
Det fantastiska med denna operation är ej bara den vackra kartan för att skapas och använder inte en logiken bakom var val av, dessutom inspirerad från vad för att i sanningen hände inom Los Angeles, Las Vegas de brukar omgivande områdena. Ta sig an instans bestod Las Venturas ungefär den punkten glesa av hus. Mafiaen jag skulle inte konstruera kasinon under loppet av öknen bara fåtal kalenderår på ett tag.
San Fierro-bron behöver inte för inte anslutas ännu en två massiva storstad men. På detta tvingar dig är benägna att genomgår Los Santos om du kan korsa floden. Det finns en en annan nyfiken detalj är är benägna att 1907 fanns ett fängelse på ön genom vilket flygplatsen San Fierro ligger “den här dagen”.
Los Santos kan också vara en alltför stor mängd mycket mindre, så en alltför stor mängd är benägna att att anse för att inte når stranden. På detta dessutom San Fierro är ändå förbundna via det finns en järnväg, även när den men för att inte är komplett. Professor Ishirkov nämnde är benägna att pojken försökte vara så det exakta för att genomförbar hela genom att titta på vad för att i sanningen hände inom Kalifornien omkring den punkten.
Slutsatsen är exceptionellt dessutom kommer att få oss är benägna att tänka på oss enkla metoder till det finns en Red Dead Redemption-uppsättning inom dessa kategorier är redo att vara. För tillfället rykten i fråga om GTA 6 fortsätter att vara insisterande: en presentationstrailer skulle komma. Är redo att att anse vara korrekt ett tag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + eighteen =