Google kolla ett mörkt läge titta på stationära sökningar

Google råda över börjat kolla in att iaktta mörka läget titta på skrivbordssökning, att iaktta bekräftades ifrån verksamheten titta på Verge.
Hela genom är benägna att inleda att iaktta så kallade “mörka läget” har fått bakgrunden titta på alla delar du kommer sök efter genom Google i din dator svart.
Det är det inte klart varje gång Google startade kolla in att iaktta denna sort valet, dock ett antal kunders från sociala community har redan är benägna att för att använda sig av att iaktta mörka läget. Olika bör redo på ett nytt av andra.
“Vi kolla hela tiden nya betyder för att förbättra användarnas upplevelse, dock vi har omedelbart denna dag inget speciellt är benägna att rapportera”, nämnde de som ifrån Google.
Att iaktta denna sort är på inga villkor första gången att iaktta mörka läget titta på Google-sökning dyker nämner. Säkert kunders märkte att iaktta nya valet förra månaden. Det är det ändå för att inte känt varje gång att iaktta mörka Google skulle vara av tillgängligt titta på hela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 5 =