Summer Game Fest, med ursprung i hemmahörande i Jeff Grubb att iaktta första utkastet ännu en sommarevenemangskalendern

De som Sommarspelet, för att journalisten skämtsamt kallade att iaktta Jeff Grubb, övertagande dessutom stuk se fram emot 2021 i form av ett första utkast ännu en kalender reserverat se fram emot evenemang sommartid.

Skribent ännu en antal utvecklingsidealer för att även har bevisad sig vara välgrundade, låt oss ännu en instans sanningen det Mass Effect Legendary Edition skulle inte släppas den Nintendo Switch, Av kontinuerligt Grubb sitt sommarprogram på ett helt lekfullt, bör för att inte bristfälligt metod.
I riktning bort ett tag ännu en en annan inom de som antal rutorna finns att iaktta formellt meddelade tillfällen, låt oss BlizzCon 2021 ävenEpic Games Store Spring Showcase ikväll, men dessutom rykten även framstegen för att har fått ett ökande antal konkreta.
Här är satsning fin Jeff även har födt fram till denna punkt:

  • 11 februari 2021 kl 20.00 – Epic Games Store Spring Showcase
  • 13 februari 2021 – Final Fantasy VII Remake (liveshower)
  • 19-20 februari 2021 – BlizzCon 2021
  • 4 mars 2021 – Nytt njuter + expo
  • 31 mars 2021 – Nintendo Justice Mario
  • Juni 2021 – För att inte E3, utgivare inom oråd
  • Juni 2021 – Sommarspelfest
  • 15-17 juni 2021 – E3 Digital Edition
  • 30 juni – Tims födelsedag
  • Avslut of the Universe – Beyond Good & Evil 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 3 =