Manchester City ta sig an slutlig åtta resten av FA-cupen

MANCHESTER CITY komma in Last Aight Of FA Cup efter du kommer att ha slagit Swansea City
Manchester City av kontinuerligt bara för att är benägna att slå rekord, ikväll (onsdag 10) vände de som att iaktta första laget inom historien för att mottagit 15 matcher inom rad inom alla de tävlingar att tillägga har varit Guardiolas 200: e seger på bara för att 5 säsonger inom Etihad.
Svanarna jag skulle inte för att inte vara någon person flippant plikt se framåt för att City, själva till 1 körning resten av tio matcher obesegrade, att tillägga inom jakten till 1 automatisk uppflyttningsplats inom mästerskapet
Swansea-chefen Steve Cooper instruerade antagligen se framåt för att sina pojkar inom salen är benägna att pausen har varit 1-0, å andra sidan att iaktta har varit någons njuter ändå, å andra sidan två mål som genom loppet av de som första 5 minuterna resten av olika halvlek dödade den idén, då Raheem Sterling cirkulerad Rodris cross inom webbbehov på bakre stolpen, att tillägga av den anledningen som nettade Gabriel Jesus med ursprung i hemmahörande i Bernardo Silvas huvudpass.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × one =