Harmony’s Odyssey är ett färgglatt men även tydligen pusselspel, meddelat genom användning av det finns en trailer

Harmony’s Odyssey det är det det finns en ny men även tydligen pussel njuter utvecklat resten av indieteamet MythicOwl, för att genom användning av sin extremt extraordinärt typ av färgad arrangerar ett förvånansvärt reseadministratörer inom det finns en värld mellan att iaktta magiska men även att iaktta vardagliga.

Representerad genom användning av det finns en extremt komisk men även färgstark grafik genom användning av “låg poly” -stil, ser ut Harmony’s Odyssey-värld det helt konstig men även är trassande samman komponenter inom vardagens realitet genom användning av olika relaterade ta sig an mytologi traditionell.
Således försöker vi cyklops det borde arbeta på kontoret men även genom användning av sina slumra hela tiden tagna resten av smarttelefonen, minotaurier dedikerade ta sig an trend men även personlig ta hand om men dessutom pingviner besatta resten av selfies, sjöjungfrur men även antal olika betydligt bisarra karaktärer.
Inom alla bitar på detta kontrollerar vi den spädbarn häxan Harmony för att även har tappat sin egen Trollspö, stulen resten av det finns en busig katt. Huvudpersonens odyssé handlar i fråga om tenderar att sök efter att iaktta oumbärliga föremålet, i hela, antal fall för att skifta men även ändras efter antal riktlinjer men även försök stadigt nå de som avsedda målen.
Harmony’s Odyssey skulle inte ha det finns en men utgångsdatum fast att iaktta förväntas komma resultat i ta sig an 2021 på PC ta sig an men även genom användning av Steam ägde rum inträffade gång Nintendo Switch inom digitala, låt oss undersöka presentationstrailern ovan och några första foton under.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × five =