Sydkorea att konstruera det finns en havsbaserad vindkraftpark ytterligare ett pris resten av 43 miljarder dollar

Sydkorea även har tecknat ett kontrakt på 43 miljarder dollar i ett försök att konstruera det finns en havsbaserad vindkraftspark.
Den nya gården är redo att vara sju gånger verkar större än den nuförtiden massiva på denna planet. Så mycket som projektet är väl värt 43 miljarder dollar, målet se fram emot rekordvindkraftverket är är benägna att att uppnå koldioxidneutralitet kalenderår 2050.
På detta bosättning närma sig för att hjälpa Sydkorea är benägna att övervinna energiutmaningar som ett resultat av att iaktta även har förvärva energikällor och därav importerar kol i ett försök att generera cirka 40 andel resten av sin elektrisk energi. President Moon Jae-in nämnde är benägna att den geografiska t situationen se fram emot den koreanska halvön utgör det finns en vinst se fram emot hållbar kraft.
“Vi har i nuläget obegränsad vindpotential ytterligare sjöss på tre sidor, och därav vi har nu dessutom en av de bästa tekniken på denna planet inom anslutna disciplin,” nämnde Jae-in.
Sydkorea behöver skära ner och därav eftersom den sin helhelt avskaffa kärnenergisektorn för att det är landet har fått vi litar på att resten av förnybar kraft.
Byggandet resten av vindkraftsparken planeras inom den sydvästra koreanska regionen bort ifrån Sinan-kusten. Jae-in nämnde dessutom är benägna att vindkraftparken måste vara sju gånger verkar större än den nuförtiden massiva offshore-gården.
Den nya vindkraftsparkens maximala förmåga skulle vara 8,2 gigawatt och därav byggandet börja dela i fråga om 5 kalenderår.
Sydkorea du tänker för att skära ner antalet kärnkraftverk ifrån 24 ytterligare 17 resultat i ytterligare 2034, vilket närma sig att utvidga nödvändigheten att nya energikällor. Alla de dessa vill ha bör ändå tillgodoses av en jätte havsbaserad vindkraftspark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =