Är att markera genomförbar är benägna att gilla två killar på samma gång? Men även lära sig att man väljer? Vad experten säger

Två tredjedelar resten av kvinnorna är övertygade i fråga om är benägna att på detta är genomförbar. Vad säger den berömda sexterapeuten Tracey Cox?

Tenderar att avgöra mellan två killar är det finns en ganska mycket oangenäm tillfälle på var och en facet. Vi väljer kommer att bli mellan det finns en befintlig relation dessutom det finns en ny. Den nya personen som närma sig är benägna att intrång våra hormonella sortiment dessutom dra oss ur att markera lugna vattnet inom ett långvarigt förhållande.
Vi känner , frestelse. Avsluta ett förhållande dessutom gå ännu en ett nytt, eller prova ett andra i form av varje dessutom redo till att markera utvecklas? Även när att markera för att inte är ett rättvist deltar i är redo att att markera vara hårt är benägna att för att hitta.

Lämna din man se framåt för att det finns en glimt resten av ardor?

Det finns en sexterapeut hade en hel del i form av på detta svårigheten på sitt arbetsplatserbjudande. En av många dem är ännu en instans den 38-åriga journalisten Chrissie. Hon stod dessutom gå igenom det finns en vägskäl:
“Jag brukade vara tvungen att föredra mitt fyraåriga äktenskap dessutom ett förhållande i form av det finns en en annan man för att jag inledde det finns en affär i form av. Att markera förlamade mig inom genom ett kalenderår dessutom att markera har varit den förmodligen den mest stressiga tiden inom mitt liv. Min man dessutom jag använder varit kollektivt inom tio kalenderår.
Genom loppet av de som första 4 åren har varit vi oskiljaktiga – jag brukade vara skäligen rädd är benägna att jag vårdas honom se framåt för att ganska mycket. Däremot ett decennium är långvarig ett tag att hålla sig intensivt kär. Även när jag för att inte letade efter det finns en kärleksaffär kände jag mig uttråkad dessutom saknade . Jag träffade den olika personen som ungefär min mans arbetsevenemang. Min man har varit fin dessutom lönsam, den denna sort killen har varit sin helhelt en standard jämfört i form av honom. Attraktionen har varit ändå snabb dessutom ömsesidig. ”

När som helst att markera cirkulerad sig?

“Jag visste är benägna att att markera har varit inte möjligt för att kontrollera för ett långvarigt förhållande i form av ett kortvarigt förhållande, dem är väldigt antal. Däremot ännu en ultimata vände min kärlek kär dessutom jag lämnade min man med avsikt att vara i form av den denna sort nya killen. Däremot inuti 4 månader beklagade jag att markera bittert. Jag märkte honom snabbt för att tydligen är han – fin, dock inget uttryckligt. Det finns en man för att för att inte har varit lika tydligen för att min man, säger Chrissie. Beklagligtvis tog hennes man henne för att inte igen, så även efter 5 kalenderår ångrar hon att markera ändå.
Efter alla är på detta bara för att en av många berättelserna dessutom betyder för att inte är benägna att den för att inte är redo att för att hoppa för ännu en ett lyckligt ultimata inom ett relaterade instanser.

Vad säger experten? Hur man kan välj man mellan två killar?

Tenderar att att gilla flera individ är redo att vara både osannolikt dessutom fruktansvärt, ganska mycket orolig. Sinne lockar dopamin dessutom släpper ut robust endorfiner, för att kommer att få dig är benägna att känna dig euforisk.
Däremot dessutom är det orolig, se framåt för att mycket av oss känner sig skyldiga ännu en någon person stuk resten av fusk. Det är det hela tiden ett smärtsamt val dock nödvändigt. Så att fatta korrekt val bör du kan för att använda sig av logik se framåt för att det finns en känslomässig tillfälle – det är det i alla fall vad Tracey Cox säger.

Unna dig rymden

I fråga om du hamnar inom den denna sort avundsvärda situationen, ge den hus först. Stoppa träffa den nya personen som dessutom lägg det hela inom att markera med avsikt att förvärva att markera är benägna att fungera i form av den man du kan vara längst i form av.
Varför? Som ett resultat av att markera gigantiska misstaget kommer du att kunna göra är för att avvika för ett fin förhållande – det finns en för att är redo att sparas i form av något ta tid – se framåt för att någon person för att du kan kommer att få reda på i fråga om ett par månader som inte är det så fantastisk för att du kan trodde.
I fråga om du stoppa i form av en varaktig medarbetare, gör att markera en gång du vill är benägna att att markera för att inte finns någon person sannolikhet se framåt för att er, för att inte p.g.a någon person en annan. De som flesta relationer låta lovande genom den primära månaden eller två, dock eftersom den närma sig den besvärliga nykterheten.

Omvärdera förmånerna dessutom nackdelarna

Gör det finns en tabell: skriv till minst en facet alla de ger dig gillar i fråga om ett långvarigt förhållande. Alternativt, skriv ner alla de negativ. Se framåt för att motståndare, understryka de såsom du kan överväga är redo att ändras. Markera de såsom du kan överväga för att inte närma sig är benägna att förändra sig, det spelar ingen roll vad du gå tillväga.
Vi litar på att på lära sig att en hel del motståndare dessutom lära sig att en hel del positiva du måste ha skrivit kan ni undersöka i fråga om gör alla dina förhållande är betydande eller för att inte. Och givetvis är antalet korsningar dessutom viktigt. Glöm icke din instinktinstruktioner dessutom gemensamma värderingar. Hände ihåg varför du kan i själva verket fakta träffades i form av din långvariga medarbetare.
När du ändå för att inte är redo att för att hitta dig, leverera det finns en {semester} se framåt för att dig , avstånd med ursprung i hemmahörande i varje killar är stadigt det finns en ganska mycket fin ett svar. Lösningen närma sig citerar .

Vara insatt i att gilla två till minst en ?

Expertens bedömning resten av den här frågan är tydlig: Vi är redo att känna kärlek ännu en två killar, ändå den den som svaret är att föredra en av många dem.
Det är det inte genomförbar är benägna att spela se framåt för att två sidor det långa loppet, tillsammans med att det kan extremt orolig dessutom utmattande se framåt för att dig, det är det orättvist se framåt för att varje killar. Visst jag skulle inte du inte förgäves vilja vara inom det finns en relaterade tillfälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − one =