Var DualSense-kontroller inkorporerar så en hel del för att 40 000 PlayStation-symboler

Sonys nya DualSense-kontroller designad vänta PlayStation 5-konsolen inkorporerar många PlayStation-symboler.
Sony råda över beslutat att erbjuda sin nya DualSense-kontroller det finns en tydligen utföra, och det är det så en hel del för att 40 000 små PlayStation-symboler.
Det är det i sanningen det finns en mikrotextur bestående resten av 40 000 en betydande mängd små kuber, trianglar, cirklar att tillägga x-symboler, för att ligger på de som nedre delarna resten av styrenheten att tillägga tjänar ännu en tenderar att högre greppa styrenheten inom användarens pågår.
Sony behöver inte talat i fråga om på detta förut, för att inte heller i fråga om ta reda på hur man de som befann sig på styrenheten, dock mysteriet råda över lösts resten av chefsdesignerna Yujin Morisawa att tillägga Takeshi Igarashi.
Genom användning av räddning av förstoringen är redo att man låt oss att det inte är det det finns en enskiktsstruktur, dock små symboler är placerade ovanför o ne en annan att tillägga är tredimensionellt utmärkt. Så mycket som designen är ritad vänta hand.
Det här finns inte den den som designen som ett resultat av ett antal skapades med tanke på testas, att tillägga slutligen valdes att markera finaste utifrån en blick, konstruktion att tillägga upprätthålla.
Ganska mycket ett tag spenderades på att föredra symbolernas “topp” att tillägga slutligen valdes två fylla upp, varav ett är 15 mikron högt att tillägga att markera olika 30 mikron.
Mätningar utfördes via ett Nikon LV100-mikroskop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 13 =