Det kommer testas inom Tokyo hade varit fjärde

Arrangörerna resten av OS inom Tokyo, som kan tenderar att hållas med ursprung i hemmahörande i 23 juli ta sig an 8 augusti, råda över avslöjat det finns en bok genom användning av riktlinjer för att deltagarna inom att anse massiva sportevenemanget bör observera.

Den mest viktiga syftet är tenderar att idrottare testas titta på koronavirus hade varit fjärde . Den för att upptäcker förekomsten resten av viruset diskvalificeras rutinmässigt.
Dokumentet på 33 sidor anger dessutom tenderar att idrottare är redo att uteslutas med ursprung i hemmahörande i spelen i fråga om de som för att inte det principerna för att anordnats resten av arrangören.
Att anse betyder att kramas, hänga runt såväl som skaka hand är förbjudet.
Även när koronaviruset sprider sig inom Japan är den federala regeringen såväl som organisationskommittén övertygade i fråga om tenderar att OS närma sig tenderar att hållas. Alternativt anser så ganska mycket av för att 80 andel resten av invånarna tenderar att spelen båda bör skjutas nämner gång eller för att inte i alla avseenden hållas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + two =