Sony hånade så att ha felstavat namnet på konsolen inom ett formellt inlägg

Relationen mellan Sony även Japan har fått tuffare även mer hållbart med anledning av PS5, den den här typen gången med anledning av det finns en okomplicerad skrivfel tillägnad inom ett formellt upptäck, genom vilket konsolen döptes i fråga om vara uppmärksam på PlayStaiton 5. I själva verket utnyttjade ett område ivrig spelare att iaktta så att håna firman.
Meddelandet närma sig ifrån lanseringen resten av ett riktigt lotteri anordnat resten av Onlinebutik Sony säljer den en alltför stor mängd eftertraktade PS5. För att du kan jag vet att inom Japan (för att inte bara för att i själva verket fakta) är att iaktta faktiskt besvärligt är benägna att upptäck en även är benägna att hålla sig borta från svårigheten genom användning av allmän ordning, som det som hände för några veckor sedan, beslutades att iaktta kontrollera försäljningen genom system som skulle vara otänkbara i vårt område, dock som kan vara onormal genom vilket inom sådana instanser.
Tragiskt lästes butikens officiella upptäck för att inte gång tidigare än publicering, även säkert lät för att inte Sony komma undan genom användning av att iaktta:
“PlayStaiton? Är du kan viss på att det inte är det det finns en falsk?”
“Hmm … Jag behövde ha det finns en PlayStation 5, så jag är icke alla för för att delta inom ett lotteri så att vinna det finns en PlayStaiton.”
“PlayStaiton? Vilken dunk, lol!”
“Jag tro är benägna att de som lanserar det finns en begränsad upplaga genom användning av PlayStaiton-logotypen.”
“Jag favor namnet PlayStaiton framför PlayStation, att iaktta fascinerar mig extra!”
“På detta närma sig för att gå in inom historien.”
“Jag jag funderar på att i fråga om det följande för att inte närma sig är benägna att heta PoliceStation 5.”

Ärlig sagt är ett stavfel för att inte en mega sak, för att inte ens se framåt för att det finns en multinationell, dock tydligt tänka på ganska mycket av för att inte på samma identiska betyder även även har tagit tillfället inom akt du kommer att behöva kul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + thirteen =