Michael Jordans 1984-tränare på auktion vänta 1 miljon dollar


ETT partners oanvända Air Jordan 1-tränare ifrån 1984 genom användning av två partners skosnören även Michael Jordan signatur även har satts på auktion på Ebay ta sig an 1 miljon dollar.
På detta är den primära modellen resten av Michael Jordans skor, ifrån varje gång pojken debuterade genom användning av Chicago Bulls 1984. Deras värde ligger inom tenderar att dem är det finns en originalmodell och ej det finns en nyutgåva, liksom inom spelarens egen signatur på en av många dem. Såväl som närma sig paret genom användning av några vita även några svarta snören, liknar “hans majestät inom luften” hela tiden önskade att ha.
Händelse det finns entusiastisk över några exklusiva , gå över till Ebay för att kolla in dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =