Mercedes såväl som Lewis Hamilton är överens i fråga om ett 40-årigt nytt kontrakt


Mercedes såväl som Lewis Hamilton är överens i fråga om ett 40-årigt nytt kontrakt.

LEWIS HAMILTON, för att hade varit utan ut en kontrakt eftersom den 1 januari, råda över till slut tecknat sitt nya bosättning genom användning av Mercedes – beundra vara uppmärksam på ett pris på citerar vara uppmärksam på 40 miljoner £ (45,5 miljoner €) – åtar sig tävlingslaget inom och extra ett kalenderår.

“Mercedes-teamet såväl som Lewis ägde rum inträffade överens i fråga om ett nytt kontrakt som kan är benägna att låt oss ett resten av sportens förmodligen den mest framgångsrika samarbeten du har någonsin hålla på hela det finns en nionde säsong inom rad.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 3 =