Världens första energiö närma sig är benägna att byggas inom Danmark

Danmark närma sig är benägna att konstruera det finns en energiö inom Nordsjön även den har fått den primära ön inom sitt formulär på planeten. Det kommer av tillverkning elektrisk energi titta på tre miljoner även kostar 28 miljarder euro.
Det kommer maskering åtminstone 120 000 kvadratmeter, vilket är samma som världen titta på 18 fotbollsplaner. Det existera en risk är benägna att den skulle vara 3 gånger verkar större än den angivna kvadratfilmen. Byggandet resten av ön är ett resten av de som väsentligen den mest betydelsefulla projekten inom Danmarks historiskt förflutet, även att iaktta beräknas är benägna att dess utveckling närma sig är benägna att priser 28 miljarder euro.
Det kommer vara till viss del statligt även till viss del privatägt. Det kommer icke bara för att att leverera elektrisk energi titta på dansen utan ut en dessutom titta på invånarna inom grannländerna. Danska tekniska universitetets professor Jacob Ostergaard identifierade är benägna att UK, Tyskland även Nederländerna dessutom kan vinst från ön.
Grönt väte med ursprung i hemmahörande i ön är redo att dessutom användas inuti sjöfart, flyg, handel även transport.
Danmark råda över lovat för att skära ner sina utsläpp resten av växthusgaser genom användning av 70 andel med ursprung i hemmahörande i 1990 ännu en 2030 även är benägna att utvecklas till ett koldioxidneutralt nation 2050.
Professor Ostergaard uppgav är benägna att genom användning av på detta idé är landet ändå det finns en pionjär inuti energiprojekt. Titta på Dansk Vitalitet är på detta det finns en indikator på är benägna att önskar har fått sakförhållande. De som flesta politiker stödde byggandet resten av ön.
Att markera planeras dessutom är benägna att konstruera det finns en en annan emellertid mycket mindre ö inom Östersjön. Ett bosättning råda över redan undertecknats att kunna distribuera elektrisk energi med ursprung i hemmahörande i ön ännu en Tyskland, Belgien även Nederländerna.
Ecu unionen avser är benägna att avsevärt accelerera med vindenergi, även det finns en tredjedel resten av elbehovet nuförtiden tillgodoses hela genom nytta resten av förnybara energikällor, rapporterar BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + thirteen =