Den mest uppdaterade amerikanska stridsflygplanet F-15EX utförde sitt första testflyg

Efter det amerikanska F-15EX-stridsflyget, tillverkat resten av Boeing, även har effektivt slutfört sitt första testflyg.

Flygplanet är en alltför stor mängd digitaliserat {och kommer också} att bli van vid att med tanke på kolla in framtida strategier. Att iaktta startade först den 2 februari, men även efter det finns en lyckad testflygning närma sig ger vara uppmärksam på US Air Force är benägna att observera. Två exemplar närma sig är benägna att levereras hela kvartalet.

 

F-15EX även har det finns en sin helhelt digital cockpit, det finns en en samtida AESA-radar men även den snabbaste uppdragsdatorn på denna planet för att känd som ADCP-II. Den kan också vara utrustad i form av Eagle Passive / Active Warning and Survivability Metoder, för att i verkligheten är ett elektroniskt metoder med tanke på vara t tering uppdragseffektivitet men även överlevnad.

Boeing mottagit flygplansutvecklingskontraktet inom juli 2020 med tanke på av tillverkning de som första åtta exemplar resten av F-15EX-modellen. Målet i form av US Air Force är du kommer att behöva 144 sådana flygplan inom flottan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =