Control Ultimate Edition, Xbox Series X kraftfullare än PS5 inom foto stil-testet

Control Ultimate Edition råda över det finns en Fotoläge för att fungerar via det finns en olåst bildhastighet samt på grund av detta faktum, via strålespårning livlig, betyder att du kan mäta effekten resten av PS5 är Xbox Series X för att ett riktigt riktmärke.
Pojken hände på Digital Foundry, för att efter att anse traditionella Control Ultimate Edition-analys, för att belyste skiljelinjerna i förhållande till de som nya konsolernas synliga standarden jämfört via PC-versionen, experimenterade hon via de som antal valmöjligheterna samt snubblade genom denna upplysande fungera.
Även när att anse för att inte är i sin helhet giltigt, kan ni via att anse aldrig förut skådade riktmärket förstår metoder till ganska mycket Control Ultimate Edition är redo att köras på PlayStation 5 samt Xbox Series X via livlig strålspårning under vilket att anse hade varit uppnåelig tenderar att låsa citerar bildfrekvensen som ersättare med ett syfte att för att använda sig av 30-ramslåset.
Tja, det framstå som tenderar att situationen är någorlunda dynamisk och det är det mest sannolik på grund av detta faktum Remedy Entertainment råda över beslutat tenderar att låsa bildhastigheten: på Microsoft-konsolen finns scener under vilket du kan färdas via genom 50 foton per sekund, när du på PS5 stadigt släpar efter, vanligtvis citerar ännu en tio foton.
Vi pratar i fråga om det finns en genomsnittlig marginal på 16% ännu en förmån se fram emot Xbox Series X, även när att anse finns situationer för att representerar ett dilemma se fram emot CPU: n på varje plattformarna samt under vilket att anse jag skulle inte vara inte möjligt tenderar att efter tenderar att närma sig 60 fps. Inom hela instanser det finns en tydligen ett svar.
{För mer information} i fråga om det efterföljande generations utgåva resten av sporten, testa kommer in vår Control Ultimate Edition recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 5 =