Call of Duty, genom 27 miljarder dollar inom inkomstfamiljer titta på Activision-serien

Serien resten av call of Duty gyttade mannen genom 27 miljarder dollar titta på Activision eftersom den 2003, året då att markera första avsnittet resten av franchisen, utvecklat resten av Infinity Ward, debuterade.
För att del av samma identiska montering i form av investerare under vilket man talade i fråga om Overwatch 2 och Diablo 4 troligtvis 2021 dessutom ankomsten resten av nya remaster tillkännagavs i år, även har utgivaren bekräftat tenderar att Call of Duty är ett resten av de som massiva varumärkena Framgång hela tiden inuti underhållningsområdet.
Det är det inte alla sakerna: serien även har lockat tidigare 250 miljoner ivrig spelarebaserat på orden ifrån Bobby Kotick, VD titta på Activision-Blizzard, dessutom grund av erkännandet hos Battle Royale Call of Duty: Warzone dessutom resten av Call of Duty: mobil.
Den efteråt hade varit genom 50 miljoner nedladdningar eftersom den sin debut inom Kina, för att inträffade den 25 december förra året. Försäljningen resten av premiumprodukter växer ändå dessutom: 2020 registrerade de som + 40% jämfört i form av tidigare kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 10 =