Australian Open inom Covid kaos på karantänhotellet


AUSTRALISK Öppen inom Covid Kaos på karantänhotellet bara för att 4 dagar tidigare turneringen
Ett den som optimistisk instanser resten av koronavirus på Grand Hyatt Hotel inom Melbourne även har resulterat inom är benägna att Australian Open-arrangörerna bör placera cirka 600 ivrig spelare, officerare samt supportpersonal inom karantän, klockan 21 lokal ett tag på onsdag, bara för att 4 dagar tidigare att inledning resten av den prestigefyllda Grand Slam-turneringen.
Daniel Andrews, premiärminister inom delstaten Victoria, nämnde är benägna att det finns en icke namngiven 26-årig frivillig brandman för att hade arbetat för att bosatt supportofficer för att del av turneringen testade optimistisk titta på viruset samt att direkt införde begränsa titta på dess 6,7 miljoner invånare “hela genom ett överflöd resten av varning”.
De som Australian Open närma sig är benägna att börja dela på måndagen den 8 februari samt Andrews, på problemet resten av det finns en reporter i fråga om på detta hade varit det finns en katastrof titta på turneringen, nämnde, ”Jag jag skulle inte för att inte beskriva att iaktta inom dessa termer. Nu har vi en ett instanser. Vi är benägna att arbeta en betydande mängd svårt med ett syfte att upprätthålla antalet så lite som potentiellt. Val även har fattats samt vi av konstant för att vi är redo att det efterföljande varje vecka ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − fourteen =