Januariöverföringar – Papu, Ozil, Kabak, Manjo, Dembele, Kokorin …

Finanskrisen orsakad resten av coronaviruspandemin även har obestridligt drabbat alla de fotbollsklubbar på denna planet, att markera fanns inga verkar större överföringar förra månaden, de som flesta överföringarna med ursprung i hemmahörande i det finns en medlemskap ännu en det finns en en annan hade varit utlånade.

Ett dussin fotbollsövergångar markerade den primära månaden 2021:
Amad Diallo – är arton kalenderår att tillägga kostar 19 tiotusentals kilo, Manchester United hävdar tenderar att de som köpte det finns en “pärla”. Mannen hände ännu en Old Trafford med ursprung i hemmahörande i Atalanta, Italien.
Sebastian Aller – Övergång med ursprung i hemmahörande i West Ham ännu en Ajax, ersätter Huntelaar (gick att kunna rädda Schelke med ursprung i hemmahörande i nedflyttning) titta på tjugo tiotusentals kilo.
Mesut Ozil – Sagan inom Arsenal är genom, specifikt är han för tillfället är inom Fenerbahce efter tenderar att pojken “rånat” dem inom Arsenal hela genom att ta en plats till minst en bänk. Att iaktta övertagande hitta tid för honom att återvända igen inom variant.
Alexander Kokorin – Inte för länge sedan fängslad, flyttar för tillfället är ännu en Serie A, Fiorentina. Ungefär 29 års ålder gjorde pojken det finns en lastsköld utomhus Ryssland titta på första gången.
Musa Dembele – Den innan spelaren titta på Celtic att tillägga Lyon skulle vara det finns en förstärkning titta på “quilters”, framför varje sak måste pojken fylla gapet efter Diego Costa. Stor medarbetare inom attacken titta på Luis Suarez.
Mario Mandzukic – Mannen hade varit och använder inte en medlemskap inom större än 6 månader, att markera spekulerades inom det finns en övergång ännu en Turkiet, dvs Ryssland, avslutningsvis hamnade inom Milano, närma sig tenderar att bromsa ner i fråga om titeln kollektivt i form av Ibrahimovic.
Alejandro Papu Gomez – Atalantas innan kapten “vände arg” på Gasperini att tillägga hade varit tvungen för att avvika för. Vänta bara för att 6 tiotusentals euro fick Sevilla en mega förstärkning.
Dominik Soboslay – Återigen samarbetet mellan Salzburg att tillägga Leipzig, den barnen ungarn hade varit eftersökt resten av ganska mycket av golfutrustning, hamnade slutligen inom Bundesliga titta på 18 tiotusentals kilo.
Martin Odegard – Den barnen nordmannen med ursprung i hemmahörande i Real är utlånad hos Arsenal. Mannen hade vackra njuter inom Sociedad, hans det efterföljande problem är Premier League.
Ozan Kabak – Mannen lämnade Schalke att kunna fylla gapet inom Jurgen Klopps skydd. Inteckning ännu en sommaren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + 11 =