Den iranska militären testade det finns en Zuljanah-raket som ett sätt att starta det finns en rymdsond

Den iranska militären även har undersökt det finns en ny raket som kan vara utformad som ett sätt att lansera satelliter inom rymden.

Det är det det finns en raket för att heter Zuljanah för att vidtar den “kraftfullaste” solida raketmotorn.
Att iaktta iranska försvarsdepartementet publicerade det finns en inspelning resten av testet, dvs. den framgångsrika lanseringen resten av missilen. Det finns en talesman titta på den iranska militärens rymdavdelning, Ahmad Hosseini, uttalas tenderar att den har varit den väsentligen den mest kraftfulla raketmotorn såväl som tenderar att raketen kan startas i riktning bort det finns en rörlig ramp. Såväl som är redo att raketen bära det finns en rymdsond för att väger 220 kg eller citerar ytterligare 10 mycket mindre satelliter.

På detta test genomfördes ungefär det finns en tidpunkt då Washington avser tenderar att återuppta ett kärnkraftsavtal genom användning av Teheran såväl som världsmakterna, i riktning bort vilket Förenta staterna: s förut president Donald Trump drog sig igen 2018 såväl som införde sanktioner i opposition att Iran.
På måndagen meddelade iranska officerare amerikanerna tenderar att de som för att inte bara för att kan återvända ytterligare avtalet såväl som tenderar att de som måste skala tillbaka sanktionerna. Sanktionernas lindring har varit den främsta skälen ytterligare tenderar att Teheran gick genom användning av på tenderar att underteckna pakten förut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − four =