Control Ultimate Edition vänta PS5 att tillägga Xbox Series X att tillägga S finns

Control Ultimate Edition är av tillgängligt digitalt på PS5 är Xbox Series X | S. För individer som för att inte känner ännu en det är det på detta ett 3:e personers actionäventyr för att redan råda över gjort en betydande mängd fin på PC, PS4 att tillägga Xbox One, oavsett det finns en betydligt långsam börja.
PS5- att tillägga Xbox Series X- att tillägga S-versionerna är motsvarande via de som olika med avseende på gameplay, emellertid de som njuter resten av ett antal grafiska uppdateringar för att vänta dem närapå PC-versionen. De som kostar 39,99 €, emellertid dem är utan kostnad vänta dem för att redan stolt äger Ultimate Edition resten av sporten på PS4 att tillägga Xbox One. Anteckna att iaktta på PlayStation-konsoler kan du också få spelet genom att prenumerera på PS Plus. Vi läser olika den lilla bokstaven hämtat i riktning bort att iaktta officiella pressmeddelandet:
Ivrig spelare uppmanas är benägna att dyka kommer in inom den mörka att tillägga brutala kontrollvärlden på PlayStation 5 att tillägga Xbox Series X | S *, under vilket de kan besluta mellan Performance Trend via sikte på 60fps via 1440p-rendering att tillägga 4K-utgång eller Grafikläge på 30 fps via Ray Tracing , via 1440p-renderingsupplösning att tillägga 4K-utgång. Ray Tracing erbjuder det finns en det allmänna förbättring resten av bildkvaliteten att tillägga realistiska reflektioner. Dessa är speciellt synliga på icke-transparenta reflekterande ytor att tillägga på transparenta materialfaciliteter, såsom glasytor.
På PS5 är redo att ivrig spelare dessutom förmånen från uppslukande haptisk återkoppling grund av DualSense-styrenheten, utöver funktionerna “Träningsspårning” att tillägga “Hjälpreda” för att leder kunders hela genom de som tuffaste spelsekvenserna att tillägga spårar utvecklingsidealer.

“Vi är de väldigt glada genom som individer till slut är redo att prova Control Ultimate Edition på de som nya Sony- att tillägga Microsoft-konsolerna.” Det följande generations “modellkort resten av sporten erbjuda väsentligt reducerade laddningstider, förbättrade bildhastigheter, större upplösning att tillägga många media. konsolspecifika . Kartan laddas dessutom förr! Vi är de synnerligen glada genom ett antal de som extra ta del spelfunktionerna, för att låter dig växa till att bli mycket mer involverad inom rollen för att regissör att tillägga ge det finns en extra realistisk känner verkligen medan du ta hand om din speciella vapentjänst, “sade Remedys kommunikationschef, Thomas Puha.

Control Ultimate Edition inkorporerar att iaktta ursprungliga basspelet, The Foundation att tillägga AWE-expansionspaket att tillägga hela och extra spellägen. Tillsammans med är benägna att de kan köpas för att det finns en digital få är redo att PlayStation Plus-prenumeranter hämta PlayStation 5 eller PlayStation 4-versionen resten av sporten ** för att del av PS Plus månadsspel inom februari.

Det finns en kroppslig modellkort resten av Control Ultimate Edition vänta PS5 att tillägga Xbox Series X närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig hos säljare inom Europa att tillägga Amerika den 2 mars 2021.

* Bara Performance Trend är av tillgängligt på Xbox Series S. Sikta på 60 fps utan ut en strålespårning, 900p-renderingsupplösning att tillägga 1080p-utgång.
** Betald prenumeration på PS Plus krävs. PlayStation 5-versionen kan vara hittade runt hela världen, PlayStation 4-versionen är bara tillgänglig inom Europa att tillägga Amerika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 13 =