Ultimate Edition, PS5 samt Xbox Series X bara för att medium huvudpunkterna, PC överklassar dem

Digital Foundry även har tryckta analysen resten av Kontroll: Ultimate Edition jämförande variationer PS5, Xbox Series X samt PC. Slutsatsen är någorlunda nedslående se fram emot de som nya generationens konsoler, som ett resultat av grafiken inom kvalitetsläge motsvarar typ av den medellånga / låga detaljen på PC, för att image under utställning oss.
Digital gjuteri handlar i fråga om jämlikhet mellan mellan PS5- samt Xbox Series X-versionerna resten av sporten, så i form av renderingsupplösningen inställd på 1440p samt utmatningen på 4k. Kvalitetsläget samt prestandaläget, de som den som valbara, skiljer sig åt i förhållande till strålspårning samt flytning: den primära vandrar ta sig an 30 foton per sekund, den olika ta sig an 60 foton per sekund. Versionen Xbox Series Ssom ett alternativ även har den det finns en renderingsupplösning på bara för att 900p. Lyckligen nog bekräftade sig alla de variationer vara väldigt solida i förhållande till bildmotstånd, därefter en betydande mängd trevliga tenderar att spela.
Rätt sätt att för att på något sätt, PS5- samt Xbox Series X-versionerna resten av sporten är denna dag ett av de enklaste sätten tenderar att uppleva Remedies fantasifull och ta sig an fullo, såvida du inte förgäves stolt äger det finns en Avancerad dator, som inte är uppenbar. I själva verket är redo att säkert förvandlas till besvikna genom tenderar att den 2 det följande generationens konsoler för att inte är redo att göra betydligt högre, fast de kommer ha ett tag att peka ou t sin potential.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − four =