Xiaomi introducerar modern fjärrladdningsteknik

Den från Kina det stora Xiaomi presenterade på fredagen Mi Air Charge-tekniken titta på verklig trådlös fjärrladdning, för att är redo att ladda ett antal prylar på samma gång.
Xiaomi Mi Air Charge laddar bärbar telefoner, transporterbara de vi ces- även olika prylar för att stöds på distans. Denna nya ett svar råda över inget är benägna att göra genom användning av dagens Qi-teknik.
Rörelsen beskriver inom det finns en blogg ta reda på hur man tekniken fungerar. Anger ta reda på hur man sändaren försöker hyfsat stor ut, för att kanske ett bord inom loungen. Sändaren är redo att wi-fi- förse smarttelefonen genom användning av det finns en laddning på 5 W på ett avstånd resten av nämner ännu en ett antal meter.


Denna form av laddning råda över inget är benägna att göra genom användning av Qi-standarden. Smartphones bör vara utrustad genom användning av ett miniatyrantennarray genom användning av det finns en integrerad signallampa även det finns en mottagarantenn.
Smarttelefonen råda över 14 antenner med ett syfte att ändra det finns en millimeter vågsignal. Signalen omvandlas ännu en elektrisk energi genom det finns en likriktarkrets.
De som mäktiga nackdelarna genom användning av Mi Air Charge trådlös laddning är långsam 5W-laddning, inkompatibilitet genom användning av dagens prylar även laddarstorlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 1 =