Läckage resten av Lionel Messis Barcelona-kontrakt avslöjar sin det stora inkomst


Läckage resten av Lionel Messis Barcelona-kontrakt avslöjar sin det stora inkomst.
BARCELONA råda över “kategoriskt” förnekat att iaktta läckta kontraktet ifrån superstjärnan Leo Messi för att publicerades just nu (31 januari) resten av tidningen Elektrisk energi Mundo, även råda över meddelat tenderar att man du föreslår tenderar att vidta rättsliga lösningar gentemot tidningen se fram emot “de som olyckor för att denna publikation är redo att tillfogande.”
Ett pressmeddelande ifrån den katalanska klubben förnekade tidningsläckaget: ”Möjliggöra den av data för att publicerades inom gånggång inom tidningen Elektrisk energi Mundo, inom förhållande ta sig an att iaktta professionella avtalet för att undertecknats mellan FC Barcelona även spelaren Lionel Messi, beklagar klubben tenderar att att iaktta råda över publicerats ta hänsyn till att det finns ett icke-offentligt doc för att styrs resten av principen i fråga om konfidentialitet mellan parterna, säger ett klubbuttalande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 17 =