Barça även Messi stämmer Elektrisk energi Mundo vänta att markera tillkännagivna kontraktet

“Ingen person ivrig spelare inom fotbollens historiskt förflutet råda över inte har någon ett kontrakt för att att markera argentinska råda över inom Barcelona, ​​att markera löper ut inom juni.” På detta har varit del av publiceringen resten av den spanska tidningen “Elektrisk energi Mundo Deportivo”, varefter det finns en storm startade ungefär “Nou Camp”.

I överensstämmelse med spanska medier råda över Lionel Messi även hans juridiska yrkesmän meddelat det finns en rättegång i jämförelse med tidningen, även samma identiska strejker meddelas resten av FC Barcelona. Ungefär på detta händelse utgav klubben med ursprung i hemmahörande i Katalonien ett pressmeddelande.
“På för att publicerades just nu inom tidningen” Elektrisk energi Mundo “i fråga om avtalet mellan Barcelona även vår ivrig spelare Lionel Messi, uttrycker klubben beklagelse genom är benägna att den publicerades som ett resultat av det är det ett icke-offentligt bosättning mellan två parter som kan vara resten av konfidentiell typ. Barcelona avsäger sig kategoriskt alla sakerna skyldigheter vänta publiceringen resten av på detta doc även närma sig är benägna att vidta rättsliga behandlingar i jämförelse med tidningen vänta olyckor för att orsakas resten av denna text u al co ntent. “FC Barcelona stöder helt ut Lionel Messi, primärt p.g.a försöket är benägna att misskreditera hans en personlighet även arbete, för att försök sarga hans prestationer för att gör honom vara uppmärksam på en av de bästa fotbollsspelaren inom historien,” heter att markera inom ett pressmeddelande med ursprung i hemmahörande i Barcelona.
I överensstämmelse med kontraktet, tryckta resten av “Elektrisk energi Mundo”, i fråga om att markera samla komma in med ursprung i hemmahörande i 2017 vara uppmärksam på juni inom kalenderår är argentinernas inkomstfamiljer genom 555 tiotusentals euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 3 =