Liverpool avslutar sin måltork inom en metod på Tottenham


LIVERPOOL avslutar sin måltork inom en metod omkring Tottenham men även vandrar igen ta sig an fjärde tillräckligt med utrymme
Liverpool gjorde till slut ett sista på sju men även det finns en halv timmars modigt njuter och använder inte en mål som – vilket hade inkluderat häpnadsväckande 93 gör ett försök på mål som – efter de dundrade Tottenham 1-3 på Tottenham Hotspur Stadium, så att överföra ta sig an fjärde tillräckligt med utrymme inom Premier League .

Jurgen Klopp slog luften inom nöje när som helst hans misslyckande anfallare till slut ägde rum inträffade igen ta sig an vad de som gör bäst men även förde Liverpool inuti 4 faktorer i riktning bort Manchester Citys ledare, i form av Tottenham igen på sjätte tillräckligt med utrymme.

Den olika halvan har varit all-action, men även endast en minut inom halvlek har varit att iaktta Trent Alexander-Arnold för att fördubblade Liverpools lea, å andra sidan Tottenham önskade att för att inte sluta, men även bara ett antal min efteråt satte Pierre-Emile Hojbjerg det finns en magnifik göra en ansträngning i opposition att Liverpool de webb så att göra 1-2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 17 =