Romelu Lukaku men även Zlatan Ibrahimovic berörda inom påstådda rasistiska byst


ROMELU LUKAKU men även Zlatan Ibrahimovic berörda inom påstådda rasistiska upphöjningar genom italiensk cupmatch
Ibrahimovic men även Lukakau hade varit det finns en direkt lagkamrater inom Manchester United, å andra sidan att iaktta {verkade} för att inte det har varit det någon person förlorad kärlek en gång de kvadrerade i opposition att o ne en annan genom Coppa Italia-kvartsfinalens derby-match mellan Lulakus Inter Milan men även Ibrahimovics AC Milan, men även utbytte explet-ridit fras.
Varje gutarna fick ett gult övergående titta på sin del inom uppbrottet, genom vilket varje spelarna hade varit skyldiga du kommer att ha tappat humöret men även använt dåligt språk, å andra sidan de som påstådda rasistiska kommentarerna med ursprung i hemmahörande i Ibrahimovic ytterligare Lukaku även har är faktiskt blivit fokus titta på det finns en utredning.
Moshiri uttalas, ”Vi erbjöd honom en större affär än Chelsea men även hans agent ägde rum inträffade ytterligare Finch Farm med avsikt att underteckna kontraktet. Robert Elstone, Evertons chefen direktör hade varit genom vilket, alla delar hade varit , att iaktta fanns bara några få reportrar av utomhus, av den anledningen som kallade Rom sin {mamma} ytterligare mötet ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − six =