Intel lanserar ett grafikkort efter större än tjugo kalenderår

Tjugo kalenderår efter att markera slutlig, Intel lanserade det finns en nytt grafikkort se fram emot stationär PC, ring Iris Xekollektivt i form av följeslagare för att Asus (den primära tillverkaren för att presenterar sin egen dedikerade ett svar). Intels slutlig desktop-GPU hade varit Intel740.

Intel presenterade prototypen på Iris Xe se fram emot omkring ett kalenderår eftersom den, i form av kodnamnet DG1. I grund och botten är att markera det finns en GPU designad se fram emot en billig förmonterade prylar, vilket för att inte råda över betydligt är benägna att göra i form av Xe-HPG-arkitekturen, för att som ett alternativ måste omedelbart kollidera i form av de som största Nvidia- men även AMD-lösningarna.
Funktionerna inom Iris Xe är begränsade, så det är det besvärligt att behandla att markera för att det finns en ett svar som kan vara lämplig se fram emot online-spel, som ett minimum de som extra komplexa. Sanningsfasetter är är benägna att man konversera i fråga om utdata på tre skärmar, hårdvaruacceleration se fram emot videokodning men även avkodning, hjälper se fram emot HDR-skärmar men även metoder se fram emot artificiell intelligens, 80 exekveringsenheter (EU) men även 4 GB videominne.
Inom men även baksidan är att markera det finns en dator-GPU antagen se fram emot arbetsplatserbjudande men även se fram emot av högskolor. Intel behöver mest sannolik dessutom för att använda sig av den så att göra det finns en anständig comeback inom denna sektor resten av marknaden men även eftersom den lansera sitt utbud resten av grafikkort se fram emot deltar i på ett enormt tillvägagångssätt, däremot nuförtiden är på detta endast en hypotes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =