Cristiano Ronaldo undersöktes titta på födelsedagsresa titta på Covid-regeln


Cristiano Ronaldo undersöktes titta på födelsedagsresa titta på Covid-regeln.

VALE d’Aostas polis undersöker den påstådda överträdelsen resten av COVID-reglerna resten av den portugisiska fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo att tillägga hans flickvän, Georgina Rodríguez.

Inom film filmades paret sittande till 1 snöskoter att tillägga polisen inom Valle d’Aosta försök kontrollera i fråga om deras mFörflyttningen mellan regionerna “orange zon” inom Italien, tillsammans med Piemonte att tillägga Valle d’Aosta, berodde på är benägna att färd vara uppmärksam på ett olika hus eller resten av arbetsskäl, som ett resultat av alla sakerna annat är förbjudet som svar på att iaktta befintlig regeringsdekretet.
Modellen Georgina Rodríguez fyllde 27 kalenderår igår (27 januari) att tillägga tillbringade dagen via den 35-årige Ronaldo inom den alpina tätorten Courmayeur, å andra sidan det finns en utredning även har inletts som ett resultat av paret reste mellan regionerna Piemonte att tillägga Valle d’Aosta – som kan vara förbjudet resten av de som begränsa för att finns p.g.a viruset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =