Black Lotus såldes titta på ett astronomiskt kvantitet

Svart Lotus, att iaktta ovanliga att tillägga mest kostsamma kortet inom Magic: The Gathering, erbjuds till minst en auktion titta på det finns en astronomisk summa. Vi pratar i fråga om genom det finns en halv miljon dollar. Nästan bestämt konversera vi i fråga om Black Lotus (1993) inom det finns en låda signerad resten av originalillustratören (Christopher Rush): den såldes titta på 511 100 $ på eBay, tredubblas de som 166 000 $ för att tjänats ungefär det finns en auktion 2019.
Black Lotus är ett resten av “Power Nine” -korten, det finns en en alltför stor mängd mycket effektiv uppsättning snabba som kan vara förbjudna eller i alla fall begränsade inom tävlingsspel. På detta speciella snabba närma sig i riktning bort Alpha-setet (Limited Edition Alpha), som kan vara att iaktta första trycket resten av den primära uppsättningen resten av Magic: The Gathering för att debuterade 1993. Så, denna svarta Lotus är tjugosju kalenderår tidigare. Såväl som gör konstnärens signatur att iaktta riktigt exotisk. Villkoren kan utmärkta, vilket bekräftas resten av PWCC Auctions.
“Den ömtåliga svarta sticket är befriad från hak eller skador på, genom användning av 4 krok intakt att tillägga onekligen GEM MINT-kort,” står att iaktta inom PWCC: s officiella beskrivning. “Papperet är briljant fodrat på alla de sidor genom användning av ett antal de som renaste ytorna vi ‘ ve betraktat. Fri i riktning bort fördjupningar eller känner igen genom användning av en trendig skugga.”
Det finns en halv miljon dollar är en gigantisk summa å andra sidan det är det ingen person överraskning tenderar att Loto Nero även har uppnått ett det toppet värde göra en ersättning för kvaliteten. Kommer du att kunna beundra kortet inom image under.
Händelse det finns ett Magic-fan, varför för att inte läsa Magic: The Gathering – Kaldheim förhandsvisning, förhandsgranskningen. Händelse det finns det finns en spirande ivrig spelare är att iaktta denna sort en trailer som förklarar hur man bygger bästa möjliga däck.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 5 =