Arsenal efterbehandling Martin Odegaard Lån Signering ifrån Real Madrid


ARSENAL Komplett Martin Odegaard Loan Signering ifrån Real Madrid tidigare än övergångsfönstret stängs

Martin Odegaard, den barnen norska fotbollsstjärnan, även har slutfört sitt låneflytt ifrån Real Madrid ytterligare Arsenal genom loppet av återstående av säsongen.

Arsenal-chefen Mikel Arteta spelade en massiv position inom att påverka den unge för att ändra Madrid i opposition att norra London, genom användning av Odegaard för att rådde The Gunners-webbplatsen i fråga om Arteta, ”Jag talade genom användning av honom tidigare än jag ägde rum inträffade hit, efter alla. Att markera har varit väldigt viktigt titta på mig såväl som pojken ser ut som om för att det finns en toppchef såväl som jag uppskattat hans co nce pts, sättet att pojken vill fotbollsfolks och på samma sätt sättet att specifikt är han ”.

Mikel Arteta nämnde i fråga om undertecknandet, ”Det är det otrolig som vi har säkrat Martin att återvända ytterligare oss ytterligare toppen resten av säsongen. Martin är efter alla det finns en ivrig spelare för att vi hela känner en alltför stor mängd fin såväl som även när pojken ändå är ung även har pojken utfört på toppnivån ett tag ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 4 =