Xbox Game Pass 18 miljoner abonnenter och Xbox Live 100 miljoner


Xbox Game Pass nådde 18 miljoner resten av abonnenter, då däremot kunders Xbox live energisk månad mellan PC, konsol såväl som cellulär ägde rum inträffade ytterligare 100 miljoner : att markera meddelade Microsofts vd Satya Nadella. Genom samma identiska konferenssamtal under vilket inkomstfamiljer på + 40% såväl som konsolförsäljning på + 86% vänta Xbox officiella, uppdaterade Nadella därefter dessutom de som mest viktiga uppgifterna vänta Redmond-företaget, att markera behöver vi säger att de i egenskap av intresse.

Nadella utnyttjade dessutom sannolikheten att underbygga för tenderar att lanseringen resten av Xbox Series X | S hade varit de allra bästa inom Xbox-historien, emellertid tenderar att problemet via förskriva fylla upp på en gång närma sig tenderar att hålla på i alla fall ytterligare den tipsa resten av mars. Hände glöm inte att Xbox Game Pass-prenumeranter uppgick ytterligare 15 tiotusentals inom september 2020, så att markera råda över höjt via tre tiotusentals abonnenter på tre månader. För att vi alla vet att är tjänsten det finns en central del inom Microsofts teknik, så ett tenderar att affärsrörelsen de som mest uppdaterade de gånger råda över experimenterat imponerande abonnemang hela genom tenderar att avsevärt höja priset på Xbox LIVE Gold-prenumerationen. Ett kontroversiellt , för att hälsades resten av stark kontrovers, så ganska mycket tenderar att affärsrörelsen tvingades tenderar att raskt spåra sina steg såväl som försök att återfå konsensus hela genom tenderar att ta bort prenumerationskravet vänta gratisspel.


Även från konferenssamtalet: – 2 miljarder dollar i intäkter från tredjepartsinnehåll detta kvartal (vilket lämnar cirka 1,5 miljarder dollar för förstapartsinnehåll / prenumerationer). – 100 miljoner aktiva Xbox Live-användare varje månad (PC / Mobile / Console). – Bästa lanseringsmånaden för Xbox-konsolen. (X | S)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − 7 =