spelaren bör precis sporten, för att inte vinna lotteriet

Inom sin mest uppdaterade finansiella rapport Capcom talade i fråga om ämnena relaterade ännu en videospelmarknaden, kritisera mikrotransaktionsmodellen baserad på prisfondereller gacha inom Japan. Låt oss läsa så mycket som avsnittet tillägnad motiv:

Den japanska spelmarknaden, enkannerligen inuti mobilområdet, även har diskuterat problemet via gacha, som kan vara spelmekanik för att liknar lotterier. Utomlands även har gachas, för att känd som prislådor, förbjudits i riktning bort en hel del nationer.
För att skapare resten av underhållningskultur anser Capcom är benägna att njuter bör avnjutas se framåt för att deras eget värde gameplay och icke se framåt för att det roliga att förverkliga ett lotteri. Vi behöver för att inte undersöka njuter, för att ska utformas som ett sätt att göra folk glada, även har omvänd effekt i och med alltför mega pris. Inom princip behåller vi gacha-elementen ännu en ett minimum inom våra mobilspel, allteftersom inom vårt hemsystem online-spel det hela innehåll material för att krävs som ett sätt att förmånen från så mycket som sporten ingår inom priset, via något av ytterligare innehåll material för att köpte ännu en låg kostnad.

Capcoms filosofi även har bevisad sig vara lönsam de som mest uppdaterade åren, via att markera japanska hemmet där för att tog fastigheter det stora hits för att Resident Evil 2 men även Monster Hunter World. Vi önska att du bara aldrig ändrar dig hela genom för att anpassa dig ännu en modellerna följda resten av olika utgivare, för att de tjänar miljarder genom att utnyttja roviga mikrotransaktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =