Kirjos: Djokovic är vår LeBron James

Att anse hände dessutom. Nick Kirjos råda över det finns en positiv touch på i fråga om Novak Djokovic. Kirjos, för att förra veckan kallade Djokovic det finns en “dår”, nämnde inom det finns en intervju genom användning av CNN är benägna att “Djokovic är vår LeBron James.”
Kirjos nämnde inom det finns en intervju är benägna att mannen känner sig positiv hantera säsongens första Grand Slam, Australian Open. Pojken nämnde är benägna att ковиokovi мора bör agera ansvarsfullt, vänta specifikt är han ett instans vänta olika ivrig spelare.
“Jag tycker är benägna att det är mycket viktigt kalla ivrig spelare ta sig an ansvarsfullt vanor, i synnerhet vänta den som kan vara ledare vänta vår sportaktiviteter”, säger Kirjos.
“Tekniskt betraktat är Djokovic vår LeBron James, mannen bör föregå genom användning av gott instans vänta olika tennisspelare. Att anse hade varit bara för att för att inte korrekt ett tag är benägna att göra vad mannen gjorde på den topp resten av pandemin. Vi gör alla de felet såväl som vi bör svara vänta dem. Vi bör vara ansvariga. “Vi är de kollegor, vi tävlar i opposition att o ne en annan, dock ingen person en annan heter honom vänta vad mannen gjorde genom användning av sin turnering”, slutligen slutar Kirjos.
Säsongens första Grand Slam börjar till den 8 februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 1 =