Man United vann mot Liverpool ur FA-cupen inom det finns en thriller


Man United vann mot Liverpool ur FA-cupen inom det finns en thriller på Old Trafford
Inom vad för att bara för att är redo att beskrivas för att det finns en rafflande fjärde omgången Cup-slips på Old Trafford, Manchester United lättade förbi sina gamla fiender Liverpool, 3-2, grund av det finns en sen vinnare resten av Bruno Fernandes, för att tog dem genom med tanke på spela West Ham inom det efterföljande sfärisk.
Liverpool kanske är på marknaden resten av cupen, ändå den oroande delen titta på Jurgen Klopp bör vara sanningen det hans lagstiftning är faktiskt bara för att även har vunnit det finns en match resten av de föregående sju, även att markera hade varit i opposition att Aston Villas ungdomslag inom tidigare omgång!
Varje sak gick nästan lika bra titta på The Red Devils till den personen som Salah slog än det finns en direkt på 58 min, matad resten av det finns en fantastisk boll med ursprung i hemmahörande i Firminho, titta på för att vidta åtgärder 2-2, även är faktiskt hade vi det finns en riktig cup tie på våra pågår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 18 =