Spelet “Resident Evil Village” anländer inom maj, undersöka trailern

Den åttonde uppföljaren vara uppmärksam på “Resident Evil” har lyckligtvis fått ett formellt släppdatum 7 Maj 2021.
Utvecklaren Capcom råda över formellt meddelat tenderar att sporten “Resident Evil Village” släpps kl PlayStation 5 att tillägga Xbox Series X-konsoler att tillägga PC den 7 maj inom 12 månader, att tillägga resten av PlayStation 4-konsoler kan också ha förmågan att spela att markera. Xbox One. Rörelsen meddelade dessutom tenderar att demonstrationen redan kan vara hittade se framåt för att PlayStation 5-användare.Capcom råda över dessutom lanserad det finns en ny trailer för att erbjuder de allra bästa inblicken inom sporten att tillägga dess njuter fram till nu. Utvecklaren introducerade dessutom det finns en multiplayerversion resten av sporten “Re: Verse” genom användning av massor av karaktärer ifrån Resident Evil-världen. Vänta alla de för att köper “Village” närma sig multiplayer tenderar att vara sin helhelt utan kostnad.
Sporten “Village” tillkännagavs förra året genom loppet av presentationen resten av PlayStation 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + thirteen =