Honour presenterade V40 5G, den primära smarttelefonen eftersom den mannen lämnade Huawei

Honor råda över lanserat sin första telefon eftersom den Huawei sålde den ta sig an ett konsortium resten av från Kina följeslagare grundade inom Shenzhen.
Det är det ett flaggskepp Honor V40 5G, för att denna dag köpte exklusivt på den från Kina marknaden. Honor V-serien vi upptäcker att ändå kommer att bli omfattande ta sig an det som är kvar världen hela varumärket View.
V40 5G råda över det finns en 6,72-tums OLED-keran i form av det finns en upplösning på 2,676×1,236 pixlar även det finns en uppdateringsfrekvens på 120Hz även drivs resten av det finns en MediaTek Dimensity 1000+ processor. Baksidan är det finns en första 50 MP-kamera även enheten drivs resten av ett 4000 mAh batteri för att stöder 50 W trådlös även 66 W trådbunden laddning för att laddar batteriet ta sig an 100% förmåga på bara för att 35 min. Igen finns och extra två kameror, det finns en ultrabred 8 MP även ett makro på 2 MP. Att markera finns dessutom det finns en laser autofokus placerad bredvid det finns en LED-blixt. Det existera en 16 MP kamera på entrén.

Smarttelefonen tillämpar Magic UI 4.0-gränssnittet förlitar sig på Android 10. Den finns inom svart, silver även guld.
Huawei infört försäljningen resten av Honor redan inom november förra året tillföljd av ”det enorma tryck” även problem är benägna att säkra det finns en adekvat försörjningskedja. Honor strävade opartisk resten av Huawei, däremot förlitade sig på på detta som företag i hela, teknikområdet, för att dessutom består av Kiras processor. Att markera betyder är benägna att mannen dessutom påverkades resten av amerikanska sanktioner för att förbjöd amerikanska som företag är benägna att göra affärer i form av Huawei.

V40 utvecklades ett tidigare att november, däremot för tillfället är varje gång Honor råda över separerats ifrån Huawei är redo att V40 eller View 40 för att använda sig av Googles tjänster. På detta gör att markera uppnåelig se fram emot Honor är benägna att dumpa bärbar telefoner inom väst utan ut en att markera det stora handikapp som kan vara vi litar på att resten av Huaweis AppGallery-app för att ändå för att inte är redo att matcha Google Play Återförsäljare utomhus Kina.

Dock råda över Honor för att inte lång sikt fördelen är benägna att förlita sig på Huaweis leveranskedja, så att markera finns en betydande mängd arbete framöver i ett försök att att skapa sig för att ett extremt varumärke.
Honor V40 5G i form av 8 GB RAM-minne även 128 GB internminne kostar cirka 455 euro, då däremot priset på versionen i form av 256 GB minne är cirka 505 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 11 =