Google hotar tenderar att stänga resten av sökningen inom Australien

Google även har rapporterat att de kommer stänga resten av sin sökmotor inom Australien i fråga om det finns en kontroversiell team förutsatt att för att beordrar tenderar att australiska media ska betala titta på publicerade information.
På detta är, låt oss vi säger att, ett steg hela genom vilket Australien behöver försvara opartisk journalistik dessutom det finns en hållbar mediamiljö dessutom göra vissa australiensiska medias arbetsplats. På detta jag skulle inte göra att markera vara uppmärksam på att markera första landet på planeten att hoppas det stora internetföretag tenderar att betala mediehus titta på tidningsinnehåll.
Ungefär det finns en senatsutfrågning inom Canberra uttalas Google Australia-regissören Mel Silva tenderar att den australiensiska räkningen “förblir obrukbar” dessutom närma sig tenderar att “bryta” det bästa sättet att hundratusentals kunders även har sökt efter innehåll material online-.
“I fråga om denna modellkort resten av koden vände team jag skulle inte vi på inga villkor ha annat val av än tenderar att stänga resten av Google-sökning inom Australien. Att iaktta jag skulle inte vara ett dåligt slutresultat för att inte bara för att titta på oss och använder inte en dessutom titta på australierna, mediediversitet dessutom småföretag för att vidtar Google-sökning. Den fria tjänsten Vi erbjuda australiska köpare dessutom vår affärsmodell att konstruera på chansen tenderar att fritt ansluta mellan webbsidor, säger Silva.
Australiens premiärminister Scott Morrison reagerade som rör sig fort på uttalanden med ursprung i hemmahörande i Google.
“Så att vara tydlig. Australien gör sina personlig riktlinjer titta på utfärdar kommer du att kunna göra inom Australien. Det är så vårt parlament gör. Det är så vår regering gör dessutom så fungerar utfärdar den här typen inom Australien. Individer som behöver arbeta på att markera vägen är välkomna inom Australien, bör vi svarar för att inte på risk ”, uttalas Morrison.
Google dessutom Fb- även har varit inom strid i form av utgivare inom ett antal 12 månader i fråga om det bästa sättet att de som innehåll material, dessutom medieföretag hävdar tenderar att teknikjättar bör betala dem titta på på detta privilegium. Det finns en ny team inom Australien jag skulle inte göra att markera potentiellt titta på säkert medier att byteshandel båda individuellt eller kollektivt i form av Fb- dessutom Google i fråga om det bästa sättet att man vidtar deras medieinnehåll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =