Paul Pogbas underbara mål som skickar Man United igen ytterligare toppen


PAUL POGBAS underbara mål som skickar igen Man United ytterligare toppen resten av Premier League gång
Det finns en fantastisk strejk resten av fransmannen Paul Pogba hade varit den för att skickade United igen ytterligare toppen resten av Premier League-tabellen gång ikväll (onsdag), inom det finns en 1-2 seger i opposition att Fulham inom det finns en fuktig och därav blåsig Craven Cottage bredvid Themsen.
Att anse hade varit exceptionellt tenderar att att markera hade varit Fulham för att slog först, efter bara för att 5 min, då Ademola Lookman samlade det finns en strålande passning ifrån Andre-Frank Anguissa och därav slog den inom online-.
Segern lyfte United igen genom Manchester rivaler, City, för att hade slagit Aston Villa 2-0 förr på kvällen så att utvecklas till höjden, inom vad för att har fått det finns en en betydande mängd spännande strid för tillfället är på toppen resten av tabellen i form av 4 resten av 5 team för att är redo att vara utsågs ytterligare mästare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =