“Medborgarna” och använder inte en De som Bruyne inom 4 ytterligare sex veckorKevin De som Bruyne skulle vara på marknaden inom 4 ytterligare sex veckor med anledning av {skada}. De som dåliga nyheterna se fram emot Manchester City bekräftades resten av manager Pep Guardiola.

Belgin skadades på onsdagen inom matchen i form av Aston Villa. I och med det finns en muskelskada lämnade pojken planen inom den 59: e minuten.

“Inom morse har varit De som Bruyne gång se fram emot medicinska undersökningar, pojken skulle vara av utomhus laget inom 4 ytterligare sex veckor. Han kommer sakna det finns en vital del resten av säsongen. “Vi bör upptäck en ett svar att kunna anpassa oss ytterligare denna belägenhet”, säger Guardiola.

De som Bruyne närma sig tenderar att missa matcherna i form av WBA, Sheffield United, Burnley såväl som derby-matcherna i form av Liverpool, Tottenham såväl som Arsenal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =