Rummenigge: UEFA överväger är benägna att spela EM inom en lantlig

UEFA är inom ett dilemma gång. Inom European House of Football, för att hävdats resten av Bayerns president, Karl-Heinz Rummenigge, övervägde allvarligt valet EURO 2021 som ett alternativ se fram emot 12, till bara hållas inom en lantlig.

“Jag jag vet att är benägna att UEFA-president Alexander Cheferin, som kan vara en alltför stor mängd aktsam i förhållande till coronavirus, föreställa är benägna att att anse kanske är bäst se fram emot turneringen är benägna att organiseras inom en lantlig i och med pandemin, i form av respekt se fram emot hela möjliga protokoll,” nämnde Rummenigge vara uppmärksam på tyska medier. .
Rummenigges tillkännagivande ifrån UEFA förnekades för att inte formellt.
“Inom på detta skede även har vi ingen person detaljer om de som poäng du måste ha ställt”, sade det finns en UEFA-talesman.
Formellt du tänker UEFA ändå är benägna att håll EURO 2021 inom 12 av länder som.
Ungefär UEFAs huvudkontor inom Nyon, senast den 5 mars, bör de som avgöra i fråga om EM-matcherna ska spelas inom närvaro resten av det finns en tittare.
UEFA även har 4 av olika. Stadionernas förmåga bör fyllas den yttersta, 50 vara uppmärksam på 100% resten av potentialen ska fyllas, 20 vara uppmärksam på 30 andel ska fyllas att tillägga matcherna ska spelas framför tomma försäljningsutrymme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six − one =